Digital Business Developer 2019

Drömmer du om att arbeta som
e-handelsutvecklare eller onlinemarkandsförare?

Då är Digital Business Developer något för dig!

Digital markandsföring

Varför Digital Business Developer?

Världen blir allt mer digital och både företag och deras marknadsföring behöver finnas online för att inte försvinna. På utbildningen Digital Business Developer så lär du dig om e-handelsutveckling och onlinemarkandsföring. Du kommer att lära dig hur du analyserar ett företag, skapar marknadsplaner, budgetar, tar fram kreativa koncept, bygger hemsidor, blir en stjärna på sociala medier och mycket mer!

Hur är det att plugga Digital Business Developer på Borås YH?

Eftersom utbildningen har ett så nära samarbete med näringslivet så är det flera företag som gästföreläser. När YH utbildningarna tas fram så är det företagen i Borås som förmedlar vilken kompetens som de kommer behöva i framtiden. Detta gör att 9 av 10 har jobb när de tar examen. 

Att studera en YH- utbildning är mycket mer kreativt än en akademisk utbildning och du får konkreta redskap för hur du exempelvis gör en annons eller bygger en hemsida. Alla lärare är konsulter ifrån näringslivet som är experter på sitt område, vilket gör att det som lärs ut är av högsta kvalitet. Då E-handel och onlinemarknadsföring fortfarande är så pass nytt så finns det i princip ingen kurslitteratur, utan det gäller att hänga med i trender och utveckling. 

 

Vilka kurser är det som ingår i Digital Business Developer 2019?

Kurs

YH-Poäng

Affärsmannaskap

30

Affärsutveckling

30

Digital business

35

Digital consumer relations

40

Digital engagement

25

Digital product management

15

Marknadskoordinering

30

Projektledning och projektmetodik

30

Trendspaning och omvärldsanalys

20

Lärande i arbete (LIA) 1

50

Lärande i arbete (LIA) 2

70

Examensarbete

25

Summa yrkeshögskolepoäng

400